-39%
,

Električni ekspres lonac FS-704

 • Brend: fg electronics
 • Snaga: 1200 W,
 • Napon:220-240V,
 • Kapacitet unutrašnjeg lonca:6 litara,
 • Radni pritisak:0-80kPa,
 • Bezbedni radni pritisak:80-90kPa.
 • Funkcija odloženog tajmera: maksimalno 24h
 • Automatsko održavanje toplote
 • Brava za sigurnosno zaključavanje poklopca
 • Senzor za pozicioniranje poklopca
 • Mehanizam za pozitivni pritisak (plutajući ventil)
 • Bezbednosno resetovanje u dva koraka za brzo otpuštanje pritiska
 • LCD displej
 • Zaštita plutajućeg ventila od zloupotrebe
 • Hladna ručka poklopca
 • Unutrašnji lonac od nerđajućeg čelika
Dostupnost:

Na zalihama

9.300rsd 15.290rsd

Na zalihama

FG Električni ekspres lonac QUICKPOT FS-704

44 unapred podešene funkcije za kuvanje

Predstavljamo FG Električni ekspres lonac QUICKPOT FS-704, revolucionarni uređaj koji će transformisati način na koji pripremate obroke, čineći proces bržim, zdravijim i znatno efikasnijim. Sa svojim elegantnim dizajnom, kapacitetom od 6 litara, i nizom naprednih funkcionalnosti, ovaj električni ekspres lonac postavlja nove standarde u kuhinji. Uključujući snagu od 1200W i visok pritisak do 85kPa, QUICKPOT FS-704 je dizajniran da priprema obroke do 70% brže, čuvajući pritom nutritivnu vrednost i ukus sastojaka.

FG ekspres lonac FS-704

Ključne karakteristike i prednosti

 – Efikasnost i brzina    

Sa snagom od 1200W i sposobnošću da stvori pritisak do 85kPa, FG Električni ekspres lonac skraćuje vreme pripreme obroka, omogućavajući vam da uživate u ukusnim i zdravim jelima bez dugotrajnog čekanja. Zahvaljujući tehnologiji brzog kuvanja pod pritiskom, možete pripremiti raznovrsne obroke brže nego ikada pre.

 –  Intuitivna kontrola i raznovrsnost

Lonac dolazi sa jednostavnim dodirnim kontrolama i podesivim regulatorom, uz veliki LCD displej u tri boje koji prikazuje 44 unapred podešene funkcije za kuvanje. Ova karakteristika čini FG QUICKPOT FS-704 izuzetno prilagodljivim i lako upravljivim, nudeći bezbroj mogućnosti za pripremu različitih jela, od supe i čorbe do mesa i povrća.

 – Sigurnost i lakoća korišćenja

Inovativni sistem za brzo otpuštanje pritiska sprečava opekotine od  pare visoke temperature, dok sistem upozorenja za neadekvatno zatvaranje poklopca osigurava da lonac neće raditi dok se poklopac potpuno ne zatvori. Automatski reset sistem izduvnog ventila eliminiše potrebu za ručnim otvaranjem ili zatvaranjem, čineći upotrebu lonca sigurnom i jednostavnom.

–  Kvalitet i održavanje

Visokokvalitetni neprijanjajući unutrašnji lonac pogodan za pranje u mašini za sudove, garantuje dugotrajnost i lako održavanje. Bez obzira na to da li pripremate brze obroke ili kompleksne recepte, održavanje QUICKPOT-a je brzo i nezahtevno.

FG ekspres lonac FS-704

 – Napredne mogućnosti kuvanja

Prilagođene Temperature za Specijalizovane Tehnike

 • Sous Vide (Kuvanje u Vakuumu): Omogućava kuvanje na precizno kontrolisanoj temperaturi od 60°C, idealno za metodu sous vide, koja hranu čini izuzetno sočnom i aromatičnom, zadržavajući sve nutritivne vrednosti.
 • Sauté (Sote): Za brzo prženje na visokoj temperaturi, ovaj režim nudi opciju soteiranja na 170°C, savršeno za pripremu mesa i povrća sa zadržavanjem njihove teksture i ukusa.
 • Slow Cook (Kuvanje na niskoj temperaturi): Za dugotrajno kuvanje na nižoj temperaturi, ovaj režim pruža idealnu temperaturu od 90°C, što je odlično za jela koja zahtevaju duže vreme pripreme kako bi postala izuzetno meka.

 – Sous Vide (Kuvanje u vakumu)

Metoda sous vide, koja na francuskom znači „u vakuumu“, revolucionarizovala je kulinarski svet svojim jedinstvenim pristupom pripremi hrane. Ovaj način kuvanja uključuje pakovanje hrane u plastičnu kesu ili staklenu teglu, zatim kuvanje na vrlo preciznoj, niskoj temperaturi u vodenoj kupelji za duže vreme, koje može trajati od jednog do sedam sati, a ponekad i do 48 sati ili više u određenim slučajevima.

Ključne Karakteristike Sous Vide Kuvanja

 • Precizna kontrola temperature: Temperatura vode se održava znatno niža od uobičajenih metoda kuvanja, tipično između 55 i 60°C za meso, dok se za povrće koristi viša temperatura. Ova preciznost omogućava ravnomerno kuvanje hrane, osiguravajući da je unutrašnjost savršeno skuvana bez rizika od prekuvavanja spoljašnjosti.
 • Očuvanje vlage i teksture: Sous vide kuvanje zadržava vlagu i teksturu hrane, čineći je sočnijom i ukusnijom. Za razliku od tradicionalnih metoda kuvanja gde toplota može dovesti do isušivanja i prekuvavanja, sous vide osigurava optimalnu hidrataciju i mekoću.
 • Unapređenje ukusa: Zbog niskih temperatura i dužeg vremena kuvanja, začini i arome se bolje infuziraju u hranu, pojačavajući njene prirodne ukuse. Takođe, kuvanje u vakuumu sprečava gubitak aroma u vazduh, čime se dodatno intenzivira gustativno iskustvo.
 • Jednostavnost i konzistentnost: Iako proces može delovati dugotrajan, sous vide je relativno jednostavan za upotrebu i nudi konzistentne rezultate. Jednom kada se postavi željena temperatura i vreme, proces kuvanja zahteva minimalno nadgledanje, čineći ga idealnim za pripremu obroka unapred.

FG ekspres lonac FS-704

– Maksimalno vreme ciklusa kuvanja

Za sve unapred podešene funkcije, maksimalno vreme ciklusa kuvanja koje se može odabrati pomoću tastera „Delay Timer“ je 24 sata, sa minimalnim intervalom podešavanja od 10 minuta. Važno je napomenuti da, kada pripremate lako kvarljive namirnice kao što su meso, riba, ili piletina, vreme kuvanja ne bi trebalo odlažiti duže od 2 sata radi bezbednosti i očuvanja kvaliteta.

– Funkcija „Keep Warm“

Opcija „Keep Warm“ automatski održava hranu toplom nakon završetka ciklusa kuvanja, maksimalno do 24 sata. Ipak, važno je biti svestan da duže zadržavanje hrane u ovom režimu, posebno između 6-8 sati, može dovesti do gubitka arome i teksture, kao i potencijalno nepovoljno uticati na zdravstveni aspekt jela.

FG ekspres lonac FS-704

FG Električni ekspres lonac QUICKPOT FS-704 nudi izuzetnu fleksibilnost i kontrolu u pripremi raznovrsnih obroka, postavljajući temelje za kulinarsko istraživanje i inovacije u domaćoj kuhinji. Bilo da ste iskusni kuvar ili početnik u kulinarskom svetu, ovaj električni ekspres lonac olakšava pripremu zdravih, ukusnih jela sa minimalnim naporom, čineći svaki obrok istinskim uživanjem. Uz FG QUICKPOT FS-704, kuvanje postaje ne samo jednostavno, već i avantura u otkrivanju novih ukusa i tekstura, omogućavajući vam da svaki dan servirate savršenstvo na tanjiru.

DEKLARACIJA

Model FG Electronics FS-704 Električni expres lonac
Naziv i vrsta robe Električni lonac
Uvoznik OXYGEN d.o.o.
Zemlja porekla Precizan podatak o zemlji porekla je dostupan na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača