-22%
,

SAMSUNG Usisivač VCC4320S3A/BOL

  • Brend: SAMSUNG
  • Tip:Standardni
  • Skladištenje prašine:Posuda za prašinu
  • Dužina kabla:6 m
  • Snaga motora: 1600W
  • Usisna snaga: 350W
Dostupnost:

Na zalihama

9.300rsd 11.990rsd

Na zalihama

Dve posude, dvostruko čistije.

Jedinstven Samsung sistem čišćenja sa Twin Chamber TM posudom svu prašinu odvaja u dva odeljka, čime je čišćenje poboljšano, a snaga usisavanja trajnija. Snagom usisavanja delići prašine prolaze kroz ciklonski vrtlog vazduha formiran u unutrašnjem delu posude, a nečistoća i komadići koji se u vazduhu nalaze se odvajaju. Rezultat toga je da se veći komadi iz prašine filtriraju u spoljašnju posudu, odakle se kasnije izbacuju. Ovo, dakle, znači i da Samsung usisivač sa Twin Chamber posudom ne koristi bespotrebne, prljave i skupe kese za prašinu.

Dve posude, dvostruko čistije.

Dovoljno je da napraviš samo tri pokreta.

Pražnjenje posude nakon usisavanja može da predstavlja najmanje prijatan deo kućnih poslova. Ali ne i sa Samsung posudom za prašinu koja se lako prazni. Posao je gotov u tri poteza. Pritisni dugme, povuci posudu i istresi prašinu. Nema prosipanja i neprijatnosti, a sve je sa lakoćom očišćeno.

Dovoljno je da napraviš samo tri pokreta.

Ekonomično i lako

Jedan od većih problema običnih usisiača sa kesama za prašinu je i taj što se za njih moraju kupovati i menjati kese. Kod Twin Chamber System™ usisivača taj problem sa pronalaženjem i plaćanjem baš odgovarajućih kesa za usisivač više ne postoji.

Ekonomično i lako

Lakše se diše. Bukvalno.

Samsung koristi HEPA filtriranje da bi izduvni vazduh tokom usisavanja bio što čistiji. Zadržavajući mikroskopski male komadiće prašine i ostalih alergena kao što su polen ili buđ, HEPA filteri obezbeđuju da vazduh bude mnogo čistiji i zdraviji. U stvari, kvalitet izbačenog vazduha i karakteristike HEPA filtera su već potvrđene u kompaniji SLG, renomiranom nemačkom institutu za ispitivanje i izdavanje sertifikata. A filtriranje kućnih grinja i alergena je potvrđeno.

Lakše se diše. Bukvalno.
Tip: Standardni
Skladištenje prašine: Posuda za prašinu
Materijal cevi: Metalna
HEPA filtracija: Da
Dužina kabla: 6 m
Radijus delovanja: 9.2 m
Snaga motora: 1600 W
Zapremina kese/posude: Posuda: 1.3 l
Boja: Plava
Nivo buke: 80 dBA
Oprema: 2-step četka NB 25
Funkcije i karakteristike: Mogućnost okretanja usisnog creva za 360° Zaštita od usisavanja krupnih predmeta Automatsko uvlačenje kabla
Usisna snaga: 350 W
Masa: 4.2 kg
Dimenzije: 28 x 23.8 x 39.5 cm
Garancija: 2 godine

DEKLARACIJA

Model SAMSUNG Usisivač VCC4320S3A/BOL VCC4320S3A/BOL
Naziv i vrsta robe Usisivači
Uvoznik Kina
Zemlja porekla COMTRADE
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača