Dobrodošli u NIK – Vaš partner u tehnologiji od 2000.

Mi smo mala porodična firma koja je svoje prve korake u svetu tehnologije napravila davne 2000. godine, specijalizirajući se u servisiranju mobilnih telefona. Tokom vremena, rasli smo zajedno sa potrebama naših klijenata i iste godine proširili smo naše usluge na prodaju mobilnih telefona i opreme.

U srcu našeg poslovanja je predanost pružanju vrhunskih usluga. Dugogodišnje iskustvo u industriji mobilne tehnologije omogućilo nam je stvaranje snažnih veza s našim klijentima. Ponosno ističemo da smo bili svedoci evolucije tehnologije i prilagodili smo se kako bismo uvek bili korak ispred.

Od 2018. godine proširili smo naš asortiman na belu tehniku, računare i štampače, dodatnu opremu za računare, televizore kao i na male kućne i kuhinjske aparate. Ovo proširenje nam omogućava da budemo vaša jedinstvena destinacija za sve potrebe vezane za tehnologiju u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Ono što nas čini posebnima je naša posvećenost u pružanju kvalitetnih usluga kao i rešavanju reklamacija.  S neizmernom pažnjom i pažljivim odabirom proizvoda, zasjedno sa Vama opremamo apartmane za izdavanje, Vaš dom ili kancelarije.

IMG_1377

Naš tim prodavaca stoji vam na raspolaganju, radeći zajedno s vama kako bismo osigurali da za Vaš novac dobijete najbolje.

Mi smo tu da vas podržimo u svakom koraku. NIKSERVIS nije samo prodajno mesto, već zajednica ljubitelja tehnologije koja se brine o vašem iskustvu. 

Hvala vam što ste s nama već dugi niz godina!

Za sva pitanja vezana za kupovinu možete nas nazvati na broj 064 496 49 49 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *