O nama

Dobrodošli u Nik Servis Online prodavnicu!

Sa ponosom vam predstavljamo nastavak naše dugogodišnje poslovne priče, koja je započela još davne 2000. godine u Zaječaru. Inspirisani uspehom naše prodavnice, ovaj korak napred omogućio nam je da našu strast prema tehnologiji podelimo sa vama.

Naša centralna prodavnica, smeštena u srcu Zaječara, na adresi ul. Nikole Pašića br. 80, predstavlja fizički izraz naše posvećenosti pružanju vrhunskih proizvoda i usluga našim kupcima.

Radno vreme naše online prodavnice prilagođeno je vašem užurbanom načinu života. Pružamo vam mogućnost kupovine svakog radnog dana od 09:00 do 20:00 časova, subotom od 09:00 do 15:00 časova. Nedeljom smo zatvoreni, dajući našem timu priliku za zasluženi odmor.

U srcu naše ponude nalaze se najnoviji modeli pametnih telefona renomiranih brendova, dostupni po najkonkurentnijim cenama na tržištu. Međutim, naš asortiman se ne zaustavlja tu. Takođe nudimo laptop računare, dodatnu opremu za računare, uređaje bele tehnike, male kućne aparate za unapređenje vašeg doma, televizore, kao i širok izbor dodatne opreme za mobilne telefone i tablete.

Želimo da vas obavestimo da takođe pružamo mogućnost kupovine klima uređaja koji će osvežiti vaš dom tokom vrućih letnjih meseci ili vas grejati tokom zimskih. Osim široke ponude kvalitetnih klima uređaja, takođe nudimo i uslugu profesionalne ugradnje. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u izboru odgovarajućeg modela i da se postara da vaša klima uređaj bude pravilno instaliran i optimalno funkcioniše.

Naš stručni i ljubazni tim stoji vam na raspolaganju kako bismo vam pomogli u odabiru savršenog proizvoda. Bez obzira na to imate li nedoumica ili pitanja vezana za naš asortiman, naše osoblje je tu da vam pruži sve potrebne informacije.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na brojeve

019/442-799 i 065 9 442 799

Hvala što ste deo Nik Servis zajednice!