ISPORUKA

Dostava naručenih Proizvoda / Usluga putem Web shop-a vrši se putem kurirske službe PostExpress na adresu Korisnika koju je Korisnik naveo prilikom prijavljivanja. Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Sve pošiljke šaljemo u saradnji sa kurirskom službom POSTEXPRESS po njihovom cenovniku:

Po evidentiranju naručenih Proizvoda / Usluga, vrši se provera podataka za koje Nik Servis smatra da su potrebni pozivanjem Korisnika, a sve u cilju provere ispunjenosti uslova za izvršenje kupovine. Po izvršenoj proveri podataka i evidentiranju porudžbine, Nik Servis dostavlja Korisniku potvrdu o mogućnosti kupovine Proizvoda / Usluga, nakon čega se naručeni Proizvod / Usluga isporučuje Korisniku u roku od dva do tri radna dana.

NIKSERVIS se obavezuje da će isporučiti robu sa svom potrebnom dokumentacijom i odgovarajućim pakovanjem, tj. u stanju u kojem je dobijena od proizvođača, uvoznika ili distributera.

Ukoliko Korisnik ne preuzme paket, Nik Servis će kontaktirati Korisnika na dostavljeni kontakt broj i/ili e-mail adresu, proveriti tačnost adrese na koju je pokušana isporuka i ponoviti postupak isporuke.