Samsung Superbrzi bežični Duo punjač (15W)

 

Dostupnost:

Na zalihama

8.500rsd

Na zalihama

SAMSUNG-Brzo punjenje preko brzog punjača

Preuzmi energiju koja ti je potrebna brzo, zahvaljujući podršci za brzo punjenje snage do 15 W. Kompatibilnost sa USB-PD i AFC putnim adapterima omogućava laku dopunu baterije gde god da se nalaziš.

Brzo punjenje preko brzog punjača

* Brzina punjenja može varirati u zavisnosti od uređaja. Stvarna brzina punjenja može varirati u zavisnosti od upotrebe, uslova punjenja i drugih faktora. ** Kompatibilan je sa Apple uređajima koji podržavaju bežično punjenje do 7,5 W brzog punjenja.

Jedan punjač, dva uređaja

Istovremeno napuni svoj omiljeni par uređaja za istovremeno uživanje – to mogu biti tvoj telefon i Galaxy Watch ili tvoj Galaxy Watch i slušalice.

Jedan punjač, dva uređaja

* Desna strana ovog punjača je kompatibilna samo sa Galaxy satovima (Active 1 ili noviji modeli) i Galaxy Buds slušalicama. Mobilni telefoni se ne mogu puniti na ovoj strani.

Puni svoje uređaje na siguran način

Sistem hlađenja sa ventilatorom ugrađen u ovu bežičnu podlogu za punjenje napuniće tvoj telefon još brže, a utrošak struje biće manji nego kod konkurentskih proizvoda.

Puni svoje uređaje na siguran način

* Korisnici mogu isključiti ventilator za hlađenje isključivanjem opcije za „brzo bežično punjenje” na Galaxy uređaju tokom punjenja Galaxy mobilnog uređaja. ** Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.

Zaštiti svoj Galaxy uređaj puneći ga bezbedno

Punjač od 15 W je najbolji izbor jer je Galaxy uređaj sa njim bezbedan od visoke temperature i vlažnosti, kao i od pregrevanja tokom punjenja. Osim toga, on automatski detektuje predmete koji ometaju punjenje i ispitan je da pruži kompatibilnost sa Galaxy uređajima.

Zaštiti svoj Galaxy uređaj puneći ga bezbedno

* Ispitivanje stabilnosti punjenja vršeno je u okruženju sa visokom temperaturom / visokom vlažnošću vazduha. ** Automatski detektuje metalne predmete koji se nađu između podloge za punjenje i kompatibilnih uređaja (Galaxy mobilnih uređaja, satova, slušalica). *** Zasnovano na ispitivanjima kompanije Samsung da pruži kompatibilnost sa uređajima (Galaxy mobilni uređaji, Watch satovi, Buds slušalice).

Dizajniran prema tvom prostoru

Bežični punjač može se postaviti bilo gde. Zbog svog tankog, nežnog i kompaktnog dizajna lako se uklapa u male prostore, a zadovoljiće potrebe za punjenjem telefona ili slušalica na veoma jednostavan način.

Dizajniran prema tvom prostoru

* Bežični punjač zahteva priključak za napajanje. ** Preporučuje se korišćenje originalnog Samsung kabla odnosno putnog adaptera, jer upotreba opreme drugih proizvođača može oštetiti punjač ili smanjiti brzinu punjenja.

Boja ukazuje na status napunjenosti

LED lampica te različitim bojama jasno obaveštava kakav je status punjenja uređaja: crvena da je punjenje u toku, trepćuće crvena kod greške u punjenju i zelena kada je uređaj potpuno napunjen. Kada je vreme za mrak u sobi, možeš samo da je prigušiš kako ti ne bi ometala dragoceni san.

Boja ukazuje na status napunjenosti

* Prigušenje LED lampice može se kontrolisati samo na modelima Galaxy S10 serije i novijim. ** U Postavkama se može izvršiti podešavanje tako da se u predviđeno vreme isključi brzo bežično punjenje i priguši LED lampica.

Kategorija:

DEKLARACIJA

Model Samsung Superbrzi bežični Duo punjač (15W)
Naziv i vrsta robe Kucni punjac
Uvoznik
Repro market
Zemlja porekla Precizan podatak o zemlji porekla je dostupan na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača