-14%
,

FG Electronics FS-805 Električna šerpa

 • Brend: fg electronics
 • *Snaga 320w
  *Kuciste od nerdjajuceg celika
  *Prekidac sa tri polozaja zagrevanja
  *Stakleni poklopac
  *Odvojiva keramicka posuda za pripremu hrane
  *Ovalni oblik
  *Kapacitet 6.5L

 

 

Dostupnost:

Na zalihama

6.900rsd 8.000rsd

Na zalihama

Super krčko FS-806 je revolucionarni uređaj za sporu pripremu hrane, stvoren da očuva ukus i hranljive vrednosti vaših omiljenih jela. Sa sposobnošću kuvanja na nižim temperaturama u poređenju sa tradicionalnim metodama, ovaj uređaj je savršen izbor za one koji žele da svaki zalogaj bude pun mikroelemenata i vitamina.

Jela koja pripremate u Super krčku FS-806 bogata su hranljivim sastojcima koji se često gube pri visokim temperaturama ključanja. Zahvaljujući uklonjivoj keramičkoj posudi, čišćenje je brzo i jednostavno, dok prirodna sirovina posude garantuje ravnomernu raspodelu toplote i dugotrajno održavanje temperature.

Termoizolovane ručke čine upotrebu ovog uređaja udobnom, iako je uređaj vruć tokom rada. Stakleni poklopac od sigurnosnog kaljenog stakla omogućava vam da nadgledate proces kuvanja bez otvaranja posude.

Sa zapreminom od 6,5 litara, ovaj uređaj omogućava pripremu obroka za velike porodice ili za više dana u jednom koraku. Tri nivoa temperature kuvanja – niska, visoka i održavanje temperature – prilagođavaju se različitim vrstama hrane, dok funkcija održavanja toplote omogućava da jelo bude spremno za posluživanje u bilo koje vreme.

Iz iskustva, jela poput dinstanog kupusa ili mesa su neverovatno ukusna kada se pripremaju u Super krčku. Kroz duže vreme kuvanja u odgovarajućem režimu temperature, ova jela poprimaju dubinu ukusa i aromu, podsećajući na tradicionalne recepte vaših baka.

Zahvaljujući ovom inovativnom uređaju, priprema hrane postaje jednostavna i zadovoljavajuća aktivnost, a posuda i poklopac lako se održavaju u mašini za pranje posuđa, dodatno olakšavajući vaš životni stil. Uživajte u ukusnim obrocima pripremljenim u Super krčku FS-806, koji će vas oduševiti svojom praktičnošću i izvanrednim rezultatima svaki put.

 

DEKLARACIJA

Model FG Electronics FS-805 Električna šerpa
Naziv i vrsta robe Električna šerpa
Uvoznik Precizan podatak o uvozniku je dostupan na deklaraciji proizvoda.
Zemlja porekla Precizan podatak o zemlji porekla je dostupan na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača