-9%
, ,

BOSCH Blender MMB6141B

  • Tip posude:Plastična
  • Kapacitet posude:1.5 l
  • Snaga:1200 W
  • Boja:Crna
Dostupnost:

Nema na zalihama

9.500rsd 10.490rsd

Nema na zalihama

Opis proizvođača

Blender, VitaPower Serie | 4, 1200 W, Crna, MMB6141B

Novi VitaPower blender iz serije | 4 sa Tritan bokalom u lakoj, bezbednoj i efikasnoj svakodnevnoj upotrebi.

  • Vrhunski Bosch motor: velika snaga i brzina zahvaljujući motoru od 1200 W brzine do 30000 o/min.
  • Jednostavno sklapanje i čišćenje: delovi koji se mogu prati u mašini za pranje sudova, jednostavno sklapanje posude i praktično odlaganje kabla.
  • Kvalitetna izrada u evropskoj Bosch fabrici: izdržljivost, pouzdan dizajn i visokokvalitetni materijali.
  • Sečiva ProEdge: savršeni rezultati zahvaljujući efikasnim i izdržljivim sečivima od nerđajućeg čelika izrađenim u Nemačkoj.
  • Posuda blendera od Tritan plastike sa 3D pojačavačima protoka: otporna je na lomljenje, zapremine 1,5 l, dizajnirana je za laku obradu sastojaka.

Vrhunski Bosch motorZa mrvljenje leda ili sečenje tvrdih sastojaka potreban je moćan i snažan motor. Pripremite guste napitke, šejkove ili pesto pomoću motora od 1200 vati brzine do 30000 o/min. Uživajte u snazi pomoću koje možete mešati skoro sve – razvijenoj pomoću dokazanog vrhunskog Bosch motora koji se u kuhinjske aparate ugrađuje još od 1955.

Jednostavno sklapanje i čišćenjeČišćenje je sada podjednako lako kao i priprema, zahvaljujući delovima koji se mogu prati u mašini za pranje sudova, jednostavnom sklapanju posude sa vidljivim vođicama i opciji za odlaganje kabla unutar kućišta čime se štedi prostor.

Kvalitetna evropska izradaOno što možete očekivati je dugotrajno uživanje u upotrebi aparata i njegovoj izdržljivosti koja je dokazana na testu od 100 radnih sati pri čemu je umućeno više od 10000 gustih napitaka. Za ove vrhunske performanse zaslužni su visokokvalitetni materijali, evropska proizvodnja i dugogodišnje iskustvo koje pruža korporacija Bosch.

Sečiva ProEdgeGlatka tekstura napitka rezultat je efikasnih sečiva. ProEdge sečiva od nerđajućeg čelika napravljena su u Zolingenu, nemačkom gradu svetski poznatom po sečivima. Da bi izdržljivost sečiva bila dugotrajna, ivice sečiva su ojačane.

Posuda od Tritan plastike sa 3D pojačavačima protokaPosuda za mešanje od visokokvalitetne Tritan plastike koja je otporna na lomljenje, idealna je za mešanje kako vrućih supa tako i ledenih napitaka. Na unutrašnjem zidu posude nalaze se specijalno oblikovani pojačavači protoka koji omogućavaju optimalan protok sastojaka za glatku, ujednačenu teksturu. Tritan plastika ne sadrži BPA, BPS niti bilo koji drugi bisfenol.

Tip posude: Plastična
Kapacitet posude: 1.5 l
Funkcije: – Jednostavno čišćenje zahvaljujući delovima koji se mogu prati u mašini za pranje sudova – Dve postavke za brzinu i funkcija pulsnog rada – Visokokvalitetno kućište od ABS plastike – Bokal blendera izrađen od tritana: ne može se razbiti, ne poprima ukus i mirise – Sva plastika koja je u kontaktu sa hranom ne sadrži bisfenol A (BPA free)
Snaga: 1200 W
Boja: Crna
Dimenzije (ŠxVxD): 41 x 23 x 19.5
Masa: 2.8 kg

DEKLARACIJA

Model BOSCH Blender MMB6141B
Naziv i vrsta robe Blender
Uvoznik
Precizan podatak o uvozniku je dostupan na deklaraciji proizvoda.
Zemlja porekla Precizan podatak o zemlji porekla je dostupan na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača