-13%
,

BARNER Zaštitne naočare za monitore Chamberi Honey

  • Brend: Barner
  • Tip: Zaštitne naočare za digitalne uredjaje
  • Za odrasle
  • Širina stakala : 52mm Razmak izmedju stakala : 18mm Dužina drške : 135mm
  • Smanjuju zamor očiju, unapređuju kvalitet sna, sprečavaju i umanjuju glavobolje. Barner koristi CR39 organska sočiva koja blokiraju 100% UV zrake i 100% plave svetlosti na (410nm) sprektruma i 45% plavog svetla na (410nm – 450nm) sprektruma. – TR90 ram (ultra lagane i ekstremno fleksibilne) – Anti-Scratch – Hidrofobni – Anti statični
Dostupnost:

Na zalihama

7.000rsd 8.000rsd

Na zalihama

Zaštitne naočare za digitalne uređaje

Živimo okruženi ekranima, i provodimo prosečno oko devet sati dnevno ispred digitalnih uređaja. Svaki od ovih uređaja emituje plavu svetlost, koja može biti veoma štetna ukoliko naše oči nisu zaštićene od prekomerne izloženosti.

Zamor i suvoća očiju

Poremećaj sna i nesanica

Glavobolja, migrene i vrtoglavica

Fizički i mentalni umor

KAKO FUNKCIONIŠU?

Slojevi Barner sočiva su posebno dizajnirani za ljude koji provode veliku količinu vremena u zatvorenom, izloženi plavo-ljubičastoj i LED svetlosti sa digitalnih uređaja kao što su računari, pametni telefoni, televizori i tableti.

Naša visokokvalitetna CR39 organska sočiva blokiraju 100% plave svetlosti na 400nm i 40% plave svetlosti u opsegu od 430nm do 450nm.

BENEFITI

Izgledajte dobro gde god da idete

Smanjite napor i naprezanje očiju

Unapredite kvalitet sna i spavanja

Fizički i mentalni umor

S obzirom na činjenicu da živimo okruženi ekranima i da najveći deo vremena provodimo ispred digitalnih uređaja koji zrače, vremenom možemo da osetimo različite fizičke nelagodnosti, poput zamora i suvoće očiju, glavobolje, vrtoglavice i opšteg fizičkog i mentalnog umora. Barner naočare, zahvaljujući visokokvalitetnim sočivima koja efikasno odbijaju plavu svetlost, doprinose tome da i nakon višečasovnog sedenja za računarom ne osećate naprezanje očiju, umor ili glavobolju, što ih čini idealnim za korišćenje na poslu, prilikom učenja ili uživanja u multimedijalnim sadržajima.

Mobilni telefon verovatno koristite više od svih drugih uređaja. Dugo gledanje filmova i serija, čitanje, gaming i korišćenje raznih aplikacija mogu da dovedu do ozbiljnijeg zamora očiju ili glavobolje, pogotovu ukoliko se uzme u obzir veličina ekrana mobilnih telefona i činjenica da vam je potrebna još veća koncentracija nego kada koristite laptop. Pored toga što efikasno štite od plave svetlosti, Braner naočare su veoma lagane, ne zadržavaju prašinu i kapi vode i otporne su na grebanje, tako da slobodno možete da ih koristite tokom čitavog dana i uživate u omiljenim sadržajima na vašem telefonu, bez brige o tome da li ćete osetiti umor.

Barner naočare su takođe veoma pogodne za decu. Danas su deca, više nego ikada ranije, izložena uticaju plave svetlosti koja se emituje sa raznih ekrana. Kako bi buduća digitalna generacija takođe mogla da uživa u potpunoj zaštiti i udobnosti, kompanija Barner je kreirala naočare sa zaštitnim sočivima za najmlađe. Korišćenjem ovih naočara, smanjuje se napor očiju kod dece, unapređuje kvalitet spavanja i poboljšava koncentracija. Barner naočare su dostupne u zanimljivim bojama i okvirima, veoma su otporne i lagane.

Detalji koji čine razliku

Barner ramovi su izuzetno lagani i udobni, „teški“ samo 22 gr fleksibilni sa neklizajućom strukturom kod nosa i ušiju, napravljeni od TR90. Jednostavno ne osećate ih dok ih nosite. Pored toga, zaštitna sočiva naših naočara obložena su ultra tankim slojevima koji im daju sledeća svojstva:

Otporna na grebanje

Anti-statička (ne zadržavaju prašinu)

Hidrofobna (ne zadržavaju kapi vode)

Lako se čiste