Video igra za PS4 Marvels Avengers – Deluxe Edition

Dostupnost:

Na zalihama

2.990rsd 4.990rsd

Na zalihama

Okupite svoj tim zemaljskih najmoćnijih heroja, prigrlite svoje moći i živite svoje super herojske snove.

Marvel’s Avengers je epska, akciono-avanturistička igra u trećem licu koja kombinuje originalnu, bioskopsku priču sa igranjem za jednog igrača i kooperativnom igrom. Okupite se u tim od do četiri igrača na mreži, savladajte izvanredne sposobnosti, prilagodite rastući spisak heroja i branite Zemlju od eskalirajućih pretnji.

Marvelovi Osvetnici počinju na A-Day, gde Kapetan Amerika, Iron Man, Hulk, Crna udovica i Tor otkrivaju novo, visokotehnološko sedište Osvetnika u San Francisku. Proslava postaje smrtonosna kada misteriozni neprijatelj izazove katastrofalnu nesreću koja rezultira masivnim razaranjem. Okrivljeni za tragediju, Osvetnici se raspuštaju. Pet godina kasnije, sa svim superherojima stavljenim van zakona i svetom u opasnosti, rasplamsava se avantura kada odlučna mlada žena po imenu Kamala Kan kreće da ponovo okupi i ponovo izgradi Osvetnike kako bi zaustavila nekontrolisanu moć tajne nove sile poznate kao AIM.

Marvel’s Avengers nastavljaju epsko putovanje sa novim herojima i novom naracijom koja se isporučuje na stalnoj osnovi, za bolje iskustvo igranja Osvetnika.

  • Deluxe izdanje

Deluxe izdanje uključuje ekskluzivni paket opsidijanske opreme za vaše Osvetnike, uključujući Kapetana Ameriku, Gvozdenog čoveka, Crnu udovicu, Tora, Hulka i gospođu Marvel, zajedno sa šest ekskluzivnih pločica sa temom obsidijana za dodatno prilagođavanje vašeg iskustva igranja. Uključuje jedan besplatan mesec Marvel Unlimited-a (usluga pretplate na stripove), dok traju zalihe. Ovo izdanje uključuje rani pristup od 72 sata, igrajte igru prvo 3 dana ranije.  Vlasnici PlaiStation 5 mogu da nadograde na PS5 verziju igre bez dodatnih troškova.