Telefon Funtel F1 dual SIM

  • Dijagonala ekrana: 1.77″
  • Sim Slot: Dual SIM
  • Imenik: do 500 brojeva
  • Baterijska lampa: Da
  • Radio: Da
  • Jezici: Srpski,Hrvatski, Madjarski, Engleski, Francuski, Nemački, Italijanski
Dostupnost:

Na zalihama

2.000rsd

Na zalihama

Zašto baš ovaj model?

Funtel F1 mobilni telefon predstavlja praktičan izbor za svakodnevnu upotrebu.

  1. Jednostavnost i pouzdanost: Za one koji traže telefon sa osnovnim funkcijama, jednostavnim korisničkim interfejsom i pouzdanim performansama, Funtel F1 može biti odličan izbor. Njegova jednostavnost može biti atraktivna za starije osobe ili one koji preferiraju manje komplikovanu tehnologiju.
  2. Dodatna linija ili rezervni telefon: Funtel F1 može biti koristan kao dodatna linija ili rezervni telefon. Za ljude koji žele da izdvoje manje novca za dodatni telefon ili koji traže jeftinu alternativu za slučaj nužde, Funtel F1 pruža osnovne funkcije po pristupačnoj ceni.
  3. Izdržljivost i dugotrajna baterija: Sa svojom malom veličinom, Funtel F1 može biti izdržljiv telefon koji traje dugo. Sa baterijom kapaciteta 600 mAh, može pružiti dovoljno energije za celodnevno korišćenje, što ga čini dobrim izborom za one koji traže telefon sa dugotrajnom baterijom.
  4. Jednostavno korišćenje i osnovne funkcije: Za ljude koji ne zahtevaju napredne funkcije kao što su visoka rezolucija kamere ili velika količina RAM memorije, Funtel F1 pruža osnovne funkcije kao što su pozivi, poruke, Bluetooth i radio, što može biti dovoljno za njihove svakodnevne potrebe.

Sa dijagonalom ekrana od 1.77″ i rezolucijom od 220 x 176 piksela, pruža solidno vizuelno iskustvo. Ima MicroSD slot koji podržava kartice do 8 GB, kao i Dual Sim funkciju za fleksibilnost u korišćenju.

Iako nema zadnju kameru, poseduje Micro USB priključak za punjenje i prenos podataka, Bluetooth i radio.

Dolazi u crnoj boji, sa baterijom kapaciteta 600 mAh koja je dovoljna za celodnevno korišćenje.

 

 

Šifra proizvoda: 1383 Kategorija: