-9%
, ,

BOSCH Blender MMB2111S

  • Brend: BOSCH
  • Tip posude:Staklena
  • Snaga:450 W
Dostupnost:

Nema na zalihama

6.900rsd 7.590rsd

Nema na zalihama

Opis proizvođača

Blender, VitaPower Serie | 2, 450 W, Nerđajući čelik, MMB2111S

Kompaktan i moćan mini blender sa bocom To-Go od Tritan plastike sa zaštitom od curenja. Uživajte u zdravim gustim napicima bez komadića zahvaljujući brzom mućenju.

  • Sistem Pro Performance: za optimalnu teksturu i savršeno svež ukus gustih napitaka, čak i onda kada su napravljeni od zamrznutog voća i čvrstih sastojaka.
  • Visoke performanse Bosch motora: snažan mali blender sa motorom snage 450 vati i brzine do 40000 o/min.
  • Sečiva ProEdge: savršeni rezultati zahvaljujući efikasnim i izdržljivim sečivima od nerđajućeg čelika izrađenim u Nemačkoj.
  • Kvalitetna izrada u evropskoj Bosch fabrici: izdržljivost, pouzdan dizajn i visokokvalitetni materijali.
  • Mešajte sastojke direktno u ToGo boci sa zaštitom od curenja: uživajte u gustim napicima u pokretu, s lakoćom i bez brige.

Sistem Pro-Performance za Mini blenderSada guste napitke bez krupnih komada možete napraviti lako – zahvaljujući optimizovanoj interakciji između motora, sečiva i pojačavača protoka u posudi za mešanje. Sa sistemom ProPerformance možete očekivati brzu i jednostavnu pripremu, čak i kada su u pitanju led ili čvrsti sastojci kao što je zamrznuto voće.

Visoke performanse Bosch motoraSada možete pripremiti najfinije i najukusnije šejkove ili guste napitke za 30 sekundi, čak i pomoću mini blendera. Stručnost kompanije Bosch u izradi kuhinjskih aparata, dokazana još 1955. godine, sadržana je u motoru snage 450 vati i brzine do 40000 o/min. Dakle, sada se možete opustiti i pripremati napitke bez brige da može doći do pregrevanja motora.

Sečiva ProEdgeGlatka tekstura napitka rezultat je efikasnih sečiva. ProEdge sečiva od nerđajućeg čelika napravljena su u Zolingenu, nemačkom gradu svetski poznatom po sečivima. Da bi izdržljivost sečiva bila dugotrajna, ivice sečiva su ojačane.

Kvalitetna evropska izradaOno što možete očekivati je dugotrajno uživanje u upotrebi aparata i njegovoj izdržljivosti koja je dokazana na testu od 100 radnih sati pri čemu je umućeno više od 10000 gustih napitaka. Za ove vrhunske performanse zaslužni su visokokvalitetni materijali, evropska proizvodnja i dugogodišnje iskustvo koje pruža korporacija Bosch.

Mutite guste napitke direktno u ToGo boci sa zaštitom od curenjaUštedite vreme tako što ćete gusti napitak umutiti direktno u ToGo boci, bez dosipanja ili potrebe za adapterom. Bezbednost je zagarantovana zahvaljujući SafeLock zaštiti od curenja – jedinstvenom bezbednosnom mehanizmu koji onemogućava slučajno otvaranje i potapanje pogonske jedinice. Pored toga, poklopac ToGo boce je nepropustan.

Lako sklapanje i čišćenjeUdobnost korišćenja od početka do kraja. Zahvaljujući flaši ToGo koja se zavrće, sklapanje navođeno zvučnim efektom postaje najlakše moguće. Pranje je takođe praktično i brzo zahvaljujući delovima koji se mogu prati u mašini za pranje sudova. Uklonjiva sečiva pružaju još veću praktičnost.

DEKLARACIJA

Model BOSCH Blender MMB2111S
Naziv i vrsta robe Blender
Uvoznik
Precizan podatak o uvozniku je dostupan na deklaraciji proizvoda.
Zemlja porekla Precizan podatak o zemlji porekla je dostupan na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača