-15%
,

Bluetooth zvučnik KMS-K12 beli

  • Snaga: 7W
  • Autonomija baterije: do 6h
  • Vreme punjenja: 2h
  • Baterija: 1200mAh
  • Domet: 10m
  • Vodootporan
Dostupnost:

Na zalihama

1.790rsd 2.100rsd

Na zalihama

Ovaj Bluetooth zvučnik verzije 5.0 ima bolji i stabilniji signal i kvalitet povezivanja, brzo se bežično uparuje preko Bluetooth-a, pokrivajući udaljenost od 10 metara u svim pravcima. Zvuk od 360°, opremljen izvrsnim zvukom, snažnim stereo zvukom, punim tonovima.

Bluetooth zvučnik KMS-K12
Bluetooth zvučnik KMS-K12

Funkcioniše kao sat i alarm. Trenutno vreme u formatu od 12 ili 24 sata može se videti na LED ekranu. Prenosive zvučnike karakterišu dve funkcije alarma koje se mogu postaviti za dva različita vremena, jedan alaram možete podesiti za ujutru, drugi za u toku dana, skladno vašim potrebama.. Zvuk alarma se postepeno povećava, od tišeg ka bržem.

Zvučnik je mali i kompaktan, veličine dlana, lako prenosiv. Pogodan je za različite prostorije poput spavaće sobe, dnevnog boravka ili spoljašnjeg prostora. Kućište je od visokokvalitetne ABS plastike, moderno i trajno. Sedam boja se menja i prilagođava muzici. Kada slušate muziku sa prenosnim bežičnim Bluetooth zvučnikom, možete uživati u svetlu LED svetala. Takođe se može koristiti kao noćna svetlost tokom noći što je vrlo praktično.

DEKLARACIJA

Model Bluetooth zvučnik KMS-K12 beli
Naziv i vrsta robe Bluetooth zvučnik
Uvoznik Precizan podatak o uvozniku je dostupan na deklaraciji proizvoda.
Zemlja porekla Precizan podatak o zemlji porekla je dostupan na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Možda će vam se svideti …